خورشت فسنجان مجلسی + طرز تهیه خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت




۱۰ام دی ۱۳۹۶ عکس

خورشت فسنجان طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت روش تهیه خورشت فسنجان با مرغ دستور پخت خورشت فسنجان با گوشت قلقلی درون ادامه مطلب می توانید طرز تهیه یک خورشت خوشمزه و اصیل ایرانی را که برای شما قرار داده ایم را مشاهده کنید

 

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

 

 

گردو چرخ شده ۳۰۰ گرم
گوشت قرمز یا گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
رب انار ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
نمک و ادویه به مقدار لازم

 

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

 

طرز تهیه خورشت فسنجان

 

برای تهیه فسنجون ابتدا پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و بعد از اینکه پیاز خوب سبک و سرخ شد گردو های آسیاب شده را اضافه می کنیم.بعد از تفت گردو نمک و ادویه را می افزاییم و بعد درون مواد آب ریخته و اجازه می دهیم تا شروع به پخت کند. برای اضافه کردن گوشت و یا مرغ می توانید گوشت را داخل موادی که درون بالا گفتیم از ابتدا اضافه کنید تا بپزدو یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و درون اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه رب انار و شکر را به فسنجون اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه اين را لذیذ کند.خورشت فسنجان هم مثل خورشت قورمه سبزی ترش بودن مزش خیلی مهم هست . رب انار انواع مختلفی داره که بعضیها خیلی ترش و بعضی ها ملس هستن و به نسبت این ترشی باید درون خورشت اضافه بشن

 

ولی دو قاشق سر صاف رب انار برای فسنجان ملس کافیه بنابراين اگر ترش دوست دارید میتونید یکی دو قاشق بیشتر دسترس کنین و اگر شیرین دوست دارین میتونین یک قاشق رب اناز اضافه کنین و دو سه قاشق شکر.فوت کوزه گریش اینه که وقتی رب انار اضافه میشه و بلافاصله خورشت رو بچشین احساس میکنین ترشیش خیلی کمه و این درون حالیه که اگر بیست دقیقه بعد همون رو بچشیدمتوجه میشید اصلا کم نبوده و ترش شده و این به خاطر اینه که ترشی رب انار خودش رو بعد از دقایقی نشون میده و همین سبب میشه بعضیها به اشتباه بیفتن و ترشیش رو زیاد کنن.رب انار سبب تیره شدن رنگ گردوها میشه. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان درون اون یک قاشق رب گوجه میریزن.اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته هست ، درون اخر یک لیوان آب سرد به اين اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می کند.

 

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

 

به طور کلی خورشت فسنجان هم مانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی ، از غذاهایی محسوب می شود که فوت و فن های بسیاری دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، دقت داشته باشید مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار درون طعم دهی فسنجان خیلی اهمیت دارد.اگر می خواهید اشتهای مهمانان را بیش از پیش تحریک کنید ، با تزییین خورشت فسنجون با دانه های انار و مغز گردو می توانید این کار را انجام دهید. ولي رنگ این خورشت مهمترین معیار برای اکثر افراد به حساب می آید . با دقت درون این پست می توانید یک خورشت خوش طعم و خوشرنگ داشته باشید.برخی درون این خورش مقدار کمی کاکائو خالص می ریزند تا رنگ آنرا سیاه تر و زیباتر کنند ولي درون طعم اين هم تاثیر خواهد گذاشت ولي اگر روغن موجود درون گردوها را به خوبی خارج کنید رنگ خورش شما عالی خواهد شد.

 

فسنجان از محبوب ترین خورشت های ایرانی محسوب میشود که علاقه مندان زیادی دارد. ولی درست کردن یک خورشت فسنجان جا افتاده، خوشرنگ، خوش طمع و جذاب نیازمند تجربه و رعایت نکات ریز و مهمی هست که بدون دقت به اين ها رسیدن به این هدف امکان پذیر نخواهد بود. تهیه یک خورشت فسنجان مجلسی و عالی وقت و دقت نسبتاً زیادی نیاز دارد و نسبت مواد مورد دسترس درون اين بسیار مهم می باشدمیزان ترشی خورشت فسنجان هم مثل خورشت قورمه سبزی خیلی مهم هست. رب انار انواع مختلفی دارد که بعضی ها خیلی ترش و بعضی ها ملس هستن و به نسبت این ترشی باید درون خورشت اضافه بشوند. ولی دو قاشق سر صاف رب انار برای فسنجان ملس کافیست بنابراين اگر ترش دوست دارید میتوانید یک یا دو قاشق رب انار بیشتر دسترس کنید و اگر شیرین دوست دارید میتوانید از یک قاشق رب انار به همراه دو یا سه قاشق شکر دسترس کنید.

 

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

 

نکات تکمیلی برای تهیه فسنجان

 

نکته خیلی مهم این هست که وقتی رب انار اضافه میشود بلافاصله خورشت رو بچشید، احساس میکنید ترشیش خیلی کمه و این درون حالیست که اگر ۲۰ دقیقه بعد دوباره بچشید متوجه میشوید اصلا کم نبوده و ترش شده و این به خاطر اینست که ترشی رب انار خودش رو بعد از دقایقی نشان میدهد و همین سبب میشود بعضی ها به اشتباه بیافتند و ترشیش رو زیاد کنند.رب انار سبب تیره شدن رنگ گردوها میشود. نکته دیگر اینست که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان را به قهوه ای تیره و سیاهی میبرد. همچنین خیلی ها برای خوشرنگ تر شدن فسنجان درون اين یک قاشق رب گوجه میریزند.اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته هست، می توانید چند تکه یخ به اين اضافه کنید، این کار به روغن انداختن خورشت کمک می کند.

 

درون شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورشت فسنجان، از شب قبل مغز گردو را به زمان چند ساعت با حرارت ملایم درون آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به اين اضافه می کنند و روز بعد بقیه مواد را به اين می افزایند. شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.اگر می خواهید اشتهای مهمانان را بیش از پیش تحریک کنید، با تزئین خورشت فسنجان با دانه های انار و مغز گردو می توانید این کار را انجام دهید. ولي رنگ این خورشت مهمترین معیار برای اکثر افراد به حساب می آید.به طور کلی خورشت فسنجان هم مانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی، از غذاهایی محسوب می شود که فوت و فن های بسیاری دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد، دقت داشته باشید مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار درون طعم دهی فسنجان خیلی اهمیت دارد

 

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی , آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی , آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی , آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی , آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی,آموزش خورشت فسنجان خوشمزه با گوشت

 


مطالب پیشنهادی